BURSA / YENİSEHİR - Yenişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Eyl

Bizleri şampiyonlukla gururlandıran, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesinde ki Down Sendromlu Futsal Milli Takımı kaptanı Birkan DİKİCİ ve antrenörü İlyas SARI'ya okulumuza yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Okulumuz müdürü Emriye Karaca ve öğretmenlerinden Ezgi Dilan YILDIRIM, Belediye Başkanı sayın Davut AYDIN'a ziyarette bulundular. Okulumuz ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Okulumuza verdiği destek ve katkılarından dolayı başkanımıza teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim bilginin temeli ve ilk basamağıdır. Ailemize, çevremize ve milletimize bağlı bireyler olmamızı sağlar. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

Yenişehir İlçe Jandarma Komutanı sayın Ünal USTA, okulumuzda göreve yeni başlayan müdürümüz Emriye KARACA'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.